Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

Contact

Sectiunea de contact a companiei iSupraveghere este menită să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a ne contacta și a ne solicita serviciile. Pentru o răspuns rapid si eficient, va invitam sa folositi aplicatia de chat disponibila pe site-ul nostru. Un reprezentant al echipei noastre va raspunde cât mai curând posibil. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau solicitări pe care le aveți și suntem încântați să vă oferim soluții de securitate personalizate pentru nevoile dumneavoastră.

Nu ezitati sa ne contactati prin intermediul aplicatiei de chat sau prin metodele mentionate mai sus. Suntem aici pentru a va ajuta sa va protejati proprietatea si afacerile.

Formular ContactSuntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17