Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

router VPN

Acces securizat prin sisteme VPN

Rețelele de internet reprezintă o rețea de computere care sunt conectate pentru a permite schimbul de date si informații. Acestea sunt utilizate pe scara largă pentru a oferi acces la informații și servicii online, precum și pentru a permite comunicarea între utilizatorii din întreaga lume. Din nefericire, rețelele de internet sunt expuse unor amenințări la adresa securității, care pot duce la pierderea de informații sau la accesarea neautorizată a sistemelor.

Una dintre cele mai frecvente amenințări la adresa securității rețelelor de internet este atacul cibernetic. Acest tip de atac se poate realiza prin intermediul virușilor informatici sau al programelor de tip troian, care pot fi descărcate accidental de către utilizatori, prin intermediul internetului. Virușii informatici pot distruge sau modifica informațiile din sistemul infectat, în timp ce programele troian pot permite accesarea neautorizată a sistemului.

Pentru a proteja rețelele de internet de astfel de amenințări, există mai multe măsuri pe care le puteți lua. Una dintre aceste măsuri este implementarea unui sistem de tip VPN (Virtual Private Network). VPN-ul creează o conexiune criptată între calculatorul dumneavoastră și un server de pe internet, ceea ce face ca informațiile care circula prin intermediul rețelei să fie protejate de accesarea neautorizată. De asemenea, puteți utiliza programe antivirus și firewall-uri pentru a vă proteja sistemul de viruși și alte tipuri de software periculos.


Solicitare ofertă !
software VPN - Open VPN

Utilizarea unei soluții de tip VPN iSupraveghere poate avea mai multe beneficii, în special atunci când vine vorba de securitatea rețelei de internet.Protecția informațiilor confidențiale


Un VPN poate ajuta la protejarea informațiilor confidențiale ale companiei, cum ar fi datele financiare sau planurile de afaceri, prin intermediul criptării datelor care circula prin intermediul rețelei.

Accesarea resurselor interne din afara sediului


VPN-ul poate permite angajaților accesul la resursele interne ale companiei, cum ar fi serverele de date și aplicațiile de la distanță. Astfel, angajații pot lucra de oriunde, cu condiția să aibă acces la internet.

Protecția împotriva atacurilor cibernetice


VPN-ul poate ajuta la protejarea împotriva atacurilor cibernetice, precum virușii informatici și programele troian, prin intermediul criptării datelor care circula prin intermediul rețelei.

Economisirea costurilor


Utilizarea unui VPN poate ajuta la economisirea costurilor prin eliminarea nevoii de a achiziționa linii de comunicații private și scumpe pentru accesarea resurselor interne ale companiei.

Flexibilitate


VPN-ul poate oferi flexibilitate companiei, permițând angajaților să lucreze de oriunde, cu condiția să aibă acces la internet.

Colaborăm cu parteneri de top, atât la nivel internațional cât și local, pentru a vă oferi cele mai bune soluții de VPN.

Beneficiați de toate tehnologiile de top ale partenerilor noștri prin intermediul sistemelor VPN hardware și software.

VPN Open Source Retele Cisco Solutii VPN de la Lasting Solutii VPN de la eta2u Timisoara


Suntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17