Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

Echipa Noastră

Echipa noastră de profesioniști în sisteme de securitate este alcătuită din experți dedicați și pasionați de ceea ce fac. Fiecare membru al echipei noastre este specializat în domeniul sistemelor de securitate și își pune toată experiența și cunoștințele în slujba clienților noștri.

Ne mândrim cu faptul că, întotdeauna ne asigurăm că suntem la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații din domeniu, astfel încât să putem oferi soluții de ultimă oră pentru nevoile clienților noștri. În plus, înțelegem importanța unui bun suport pentru clienți, astfel încât întotdeauna ne străduim să răspundem rapid și eficient la orice întrebare sau problemă.

Echipa noastră este alcătuită din tehnicieni competenți și bine pregătiți, care dețin licența de funcționare avizată de MAI și sunt familiarizați cu utilizarea tehnologiilor moderne. Toate lucrările de montaj sunt realizate cu atenție și calitate, iar serviciile de mentenanță și suportul post-garanție sunt de neegalat.

Alegând să colaborați cu echipa noastră, puteți avea încredere că vă oferim soluții de securitate de înaltă calitate, instalate de către profesioniști competenți. Ne dorim să fim partenerul dumneavoastră de încredere pentru toate nevoile legate de securitate.

Colaborăm cu parteneri de top, atât la nivel internațional cât și local, pentru a vă oferi cele mai bune soluții de supraveghere video.

Profitați de toate avantajele oferite de tehnologiile de top ale partenerilor noștri, prin intermediul camerelor noastre video de înaltă rezoluție și fiabilitate.

Partener Dahua Partener HikVision Partener Lasting Timisoara Partener ROVISION

Asigurăm instalarea rapidă și profesională a sistemelor de supraveghere video pentru a vă oferi siguranța de care aveți nevoie.

Profită acum de ofertele noastre personalizate și instalează soluții complete de securitate video pentru casa și biroul tău. Cu ajutorul camerelor noastre de înaltă rezoluție și a tehnologiilor de ultimă generație, te poți proteja împotriva oricăror amenințări la adresa proprietății sau afacerii tale. Nu mai aștepta, contactează-ne astăzi pentru a obține o ofertă personalizată! Activam in judetele Caraș-Severin și Timiș, și orașele principale cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și altele.Citeste mai multe ...


Suntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17