Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

Servicii și produse iSupraveghere

Oferim servicii complete de instalare a sistemelor de supraveghere video, care includ furnizarea echipamentelor necesare, instalarea acestora și configurarea lor pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Ne asigurăm că totul este realizat de către tehnicieni profesioniști și autorizați, care sunt întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii și metode de instalare. De asemenea, vă putem oferi sisteme de alarmă antiefracție complexe, proiectate să protejeze proprietatea dumneavoastră la cel mai înalt nivel și să vă ofere un grad maxim de siguranță.

Îți oferim servicii rapide, profesionale și excepționale pentru a-ți face viața mai ușoară

Nu rata ocazia de a vedea lista noastră de soluții de top, care au fost prezentate cu atenție pentru a se potrivi nevoilor tale. Aruncă o privire și alege soluția care se potrivește cel mai bine pentru tine.

Supraveghere video Locuință & Firmă
Sisteme de monitorizare și înregistrare a activităților prin intermediul camerelor video pentru protejarea proprietăților, bunurilor.

Sisteme de alarmă
Sisteme care au ca scop protejarea proprietăților, clădirilor sau bunurilor împotriva intrărilor neautorizate sau a furturilor.
Sisteme control acces
Sisteme care controlează accesul fizic la anumite locații prin intermediul dispozitivelor de control al accesului, cum ar fi încuietorile, tastaturile sau cititoarele de carduri.
Acces Securizat (VPN)
Implementare tehnologie care permite accesul sigur la sistemele de securitate prin intermediul unei conexiuni criptate.
Pregătiți GDPR
GDPR este un set de reguli care stabilesc standarde pentru colectarea, utilizarea și protejarea datelor personale, ale cetățenilor UE.

Camere pentru Trafic & Parcări
Sisteme de monitorizare a traficului și a parcărilor prin intermediul camerelor video.

Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, tehnicienii noștri folosesc cele mai moderne tehnologii și își actualizează constant cunoștințele prin intermediul formării continue, alături de partenerii noștri de tehnologie.


Protejarea proprietății și afacerii dumneavoastră, în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele principale cum ar fi Reșița, Caransebeș, Herculane, Lugoj, Timișoara și în alte localități adiacente, este importantă pentru noi. Suntem întotdeauna pregătiți să vă oferim asistența de care aveți nevoie pentru a vă asigura că proprietatea și afacerile dumneavoastră sunt protejate, la cele mai înalte standarde.

167
Sisteme video instalate124
Clienți multumiți
1002
Zone monitorizate


Suntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17