Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

Sisteme de control acces

Sistemele de control acces electromecanice sunt o combinație de elemente mecanice si electronice. Acestea pot utiliza atât chei fizice, cât și coduri de acces pentru a debloca barierele. De exemplu, un sistem de control acces electromecanic poate folosi o cheie fizică pentru a activa un motor electric care deblochează ușa.

Sistemele de control acces mecanice și electromecanice sunt adesea utilizate pentru a controla accesul la clădiri, parcări, campusuri universitare și alte facilități care necesită un nivel ridicat de securitate. Acestea pot fi mai ieftine decât sistemele de control acces biometrice, care se bazează pe caracteristici unice ale individului, cum ar fi amprentele sau răsucirile ochilor, dar pot fi mai puțin sigure decât acestea.

Activăm în județele Caraș-Severin și Timiș, orașele principale cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și altele.


Solicitare ofertă !

Colaborăm cu parteneri de top, atât la nivel internațional cât și local, pentru a vă oferi cele mai bune soluții de control acces.

Beneficiați de toate tehnologiile de top ale partenerilor noștri prin intermediul sistemelor de control acces de înaltă fiabilitate.

Control Acces ZKTeco Automatizare porti de la Quiko Control acces de la Yli Sisteme de control acces SecuKey
camere supraveghere bulet

Există mai multe motive pentru care o persoană sau o organizație ar putea dori să instaleze un sistem de control acces cu iSupraveghereSecuritate


Unul dintre cele mai evidente motive pentru a instala un sistem de control acces este pentru a proteja proprietatea și siguranța persoanelor. Sistemele de control acces permit restricționarea accesului la anumite zone sau resurse doar pentru persoanele autorizate.

Eficiență


Sistemele de control acces pot ajuta la îmbunătățirea eficienței prin reducerea timpului petrecut în gestionarea accesului la anumite zone sau resurse. De exemplu, un sistem de control acces poate permite accesul doar pentru o perioadă de timp specifică, astfel încât persoanele autorizate să poată accesa resursele necesare fără întârzieri inutile.

Raportare


Sistemele de control acces pot oferi rapoarte detaliate despre accesul la anumite zone sau resurse. Acest lucru poate fi util pentru a monitoriza activitatea și a lua măsuri de siguranță suplimentare dacă este necesar.

Costuri reduse


În timp, sistemele de control acces pot ajuta la reducerea costurilor prin eliminarea nevoii de a angaja persoane pentru a gestiona accesul la anumite zone sau resurse. De exemplu, un sistem de control acces poate înlocui nevoia de a angaja persoane pentru a monitoriza accesul la o parcare.

Flexibilitate


Sistemele de control acces pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale unei organizații. De exemplu, un sistem de control acces poate fi configurat pentru a permite accesul doar pentru anumite persoane sau pentru a permite accesul doar pentru o perioadă de timp specifică.Suntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17