Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

Îți oferim sistemele de securitate perfecte pentru tine și nevoile tale

Pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de supraveghere, îți recomandăm următoarele kit-uri de sisteme, cu instalare asigurată. Alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul. Este important sa rețineți că tarifele afișate sunt valabile pentru zonele Caraș-Severin, Timiș și localitățile principale din aceste zone.Pachet de bază

Monitorizare perimetrală proprietatekit supraveghere video de baza
de la
3900 RON

sistem supraveghere video cu 4 camere 2K(4MP) de bază pentru acasa

Echipamente incluse

Stocare până la 21 de zile

Instalare inclusă

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.Sistem supraveghere popular

Pachet pentru Acasă

Monitorizare video proprietate


kit supraveghere video recomandat
de la
4900 RON

sistem supraveghere video cu 4 camere 2K+(5MP) premium pentru acasa

Echipamente premium

Stocare până la 21 de zile

Instalare profesională asigurată

Configurare aplicație telefon

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.Pachet pentru Companie

Monitorizare video afacerekit supraveghere video pentru companie
de la
5900 RON

sistem supraveghere video cu 4 camere 4K(8MP) premium pentru firma

Echipamente premium

Funcții inteligente AI

Poriect tehnic

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.

Asigurăm instalarea rapidă și profesională a sistemelor de supraveghere video pentru a vă oferi siguranța de care aveți nevoie.

Profită acum de ofertele noastre personalizate și instalează soluții complete de securitate video pentru casa și biroul tău. Cu ajutorul camerelor noastre de înaltă rezoluție și a tehnologiilor de ultimă generație, te poți proteja împotriva oricăror amenințări la adresa proprietății sau afacerii tale. Nu mai aștepta, contactează-ne astăzi pentru a obține o ofertă personalizată! Activam in judetele Caraș-Severin și Timiș, și orașele principale cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și altele.Citeste mai multe ...
camere supraveghere bulet

De ce oamenii, aleg produsele și soluțiile de supraveghere de la noiSisteme avansate de supraveghere video


Există mai multe tipuri de sisteme avansate de supraveghere video disponibile pe piață. Acestea pot include caracteristici precum urmărirea în timp real, detecția de mișcare, recunoașterea facială și recunoașterea plăcilor de înmatriculare. Folosim cele mai noi tehnologii și sisteme de camere video, iar tu beneficiezi de cele mai avansate camere din punct de vedere tehnic pentru a vă proteja.

Abordare pentru o securitate totală


Pentru a asigura o securitate totală, este important să luați în considerare mai multe aspecte și să implementați mai multe măsuri de protecție. Una dintre cele mai importante măsuri este instalarea unui sistem de supraveghere video de calitate, care poate ajuta la monitorizarea activităților și la identificarea și prinderea persoanelor care comit infracțiuni. Alte măsuri de protecție importante, includ instalarea sistemelor de alarmă și a sistemelor de control al accesului, care pot ajuta la protejarea proprietăților și bunurilor.

Tehnologii inovatoare de securitate


Există o serie de tehnologii inovatoare de securitate disponibile pe piață care pot ajuta la protejarea proprietăților, bunurilor și datelor. Una dintre aceste tehnologii este supravegherea video inteligentă, care utilizează inteligența artificială pentru a analiza imagini de la camerele de supraveghere și a detecta comportamente sau activități anormale. Aceasta poate ajuta la identificarea rapidă a amenințărilor și poate trimite alerte în timp real pentru a permite o acțiune rapidă.

Serviciu clienți remarcabil


Serviciu clienți remarcabil, concentrat spre întâmpinarea nevoilor și așteptărilor clienților prin intermediul unor interacțiuni pozitive și prin oferirea unei asistențe eficiente și de calitate. Tehnicieni nostrii sunt instruiți să întâmpine clienții cu respect și amabilitate și să ofere asistență rapidă și eficientă pentru a rezolva problemele neașteptate.

Despre noi

Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, tehnicienii noștri folosesc cele mai moderne tehnologii și își actualizează constant cunoștințele prin intermediul formării continue, alături de partenerii noștri de tehnologie.


Protejarea proprietății și afacerii dumneavoastră, în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele principale cum ar fi Reșița, Caransebeș, Herculane, Lugoj, Timișoara și în alte localități adiacente, este importantă pentru noi. Suntem întotdeauna pregătiți să vă oferim asistența de care aveți nevoie pentru a vă asigura că proprietatea și afacerile dumneavoastră sunt protejate, la cele mai înalte standarde.

167
Sisteme video instalate124
Clienți multumiți
1002
Zone monitorizate

Îți oferim servicii rapide, profesionale și excepționale pentru a-ți face viața mai ușoară

Nu rata ocazia de a vedea lista noastră de soluții de top, care au fost prezentate cu atenție pentru a se potrivi nevoilor tale. Aruncă o privire și alege soluția care se potrivește cel mai bine pentru tine.

Supraveghere video Locuință & Firmă
Sisteme de monitorizare și înregistrare a activităților prin intermediul camerelor video pentru protejarea proprietăților, bunurilor.

Sisteme de alarmă
Sisteme care au ca scop protejarea proprietăților, clădirilor sau bunurilor împotriva intrărilor neautorizate sau a furturilor.
Sisteme control acces
Sisteme care controlează accesul fizic la anumite locații prin intermediul dispozitivelor de control al accesului, cum ar fi încuietorile, tastaturile sau cititoarele de carduri.
Acces Securizat (VPN)
Implementare tehnologie care permite accesul sigur la sistemele de securitate prin intermediul unei conexiuni criptate.
Pregătiți GDPR
GDPR este un set de reguli care stabilesc standarde pentru colectarea, utilizarea și protejarea datelor personale, ale cetățenilor UE.

Camere pentru Trafic & Parcări
Sisteme de monitorizare a traficului și a parcărilor prin intermediul camerelor video.

Colaborăm cu parteneri de top, atât la nivel internațional cât și local, pentru a vă oferi cele mai bune soluții de supraveghere video.

Profitați de toate avantajele oferite de tehnologiile de top ale partenerilor noștri, prin intermediul camerelor noastre video de înaltă rezoluție și fiabilitate.

Partener Dahua Partener HikVision Partener Lasting Timisoara Partener ROVISION"Echipamentele pe care le-am achiziționat sunt originale, instalarea a fost profesională, iar până te obișnuiești cu sistemul, băieți te ajuta telefonic."

Vasile, Moldova Noua"Soluția oferită de iSupraveghere se potrivește perfect nevoilor mele și bugetul limitat."

Marcel, ReșițaSuntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17