Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

Despre iSupraveghere

Sisteme camere de supraveghere video, funrizare echipamente camere video, instalare autorizata - cea mai bună experiență posibilă pentru clienții noștri. Echipa noastră de tehnicieni este formată din profesioniști tineri și dinamici, care sunt întotdeauna pregătiți să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Toți tehnicienii noștri dețin licență de funcționare avizată de MAI și sunt familiarizați cu utilizarea tehnologiilor moderne de supraveghere video.

Colaborăm cu parteneri de top, atât la nivel internațional cât și local, pentru a vă oferi cele mai bune soluții de supraveghere video.

Profitați de toate avantajele oferite de tehnologiile de top ale partenerilor noștri, prin intermediul camerelor noastre video de înaltă rezoluție și fiabilitate.

Partener Dahua Partener HikVision Partener Lasting Timisoara Partener ROVISION

Ne asigurăm că toate lucrările de montaj sunt realizate cu atenție și calitate, astfel încât sistemul de securitate instalat să functioneze perfect

În plus, oferim servicii de mentenanță și suport post-garanție de neegalat, astfel încât să vă puteți bucura de sistemul dumneavoastră de supraveghere video fără griji.Înțelegem cât de important este un bun suport pentru clienți, așa că întotdeauna ne străduim să răspundem rapid și eficient la orice întrebare sau problemă pe care ați putea avea-o. Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență posibilă și să vă ajutăm să vă protejați proprietatea și afacerea prin intermediul soluțiilor complete de securitate video.

Daca aveți întrebări suplimentare sau doriți să obtineți mai multe informații despre serviciile noastre, vă rugăm să consultați secțiunea de intrebări frecvente (FAQ).

Activăm în județele Caraș-Severin și Timiș, și orașele principale cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și altele.Intrebari Frecvente


Suntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17