Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

sisteme de alarma paradox

Sisteme de alarmă antiefracție

Oferim servicii de instalare profesionale pentru sisteme de antiefracție, indiferent dacă optați pentru sisteme cablate sau wireless. Înțelegem cât de importantă este siguranța proprietății sau afacerii dumneavoatră, astfel încât ne asigurăm că furnizăm echipamente de înaltă calitate și că toate sistemele sunt conectate la dispecerat sau la smartphone pentru a vă oferi controlul total. Echipa noastră de tehnicieni profesioniști se va asigura că instalarea este realizată cu atenție și calitate, astfel încât să puteți avea încredere că proprietatea dumneavoastră este în siguranță. Oferta noastră include, de asemenea, opțiuni de garanție și post-garanție pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră funcționează la capacitate maximă în toate momentele.


Solicitare ofertă !

Îți oferim sistemele de securitate optime pentru tine și nevoile tale

Pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de detecție la antiefracție, îți recomandăm următoarele kit-uri de sisteme, cu instalare asigurată. Alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul. Este important sa rețineți că tarifele afișate sunt valabile pentru zonele Caraș-Severin, Timiș și localitățile principale din aceste zone.Pachet de bază

Ideal pentru o casă familialăkit alarma wireless
de la
2600 RON

sistem antiefractie SOHO wireless (acasa)

Echipamente detecție fără fir

Conectare WiFi

Montaj inclus

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.Sistem antiefracție popular

Pachet pentru companie

Monitorizare antiefracție sediu


kit alarma recomandat
de la
3100 RON

sistem antiefractie cablat de bază pentru (acasa si firma)

Echipamente premium

Elemente de detecție cablate

Instalare profesională asigurată

Elaborare documentație tehnica

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.Pachet Administrație Publică

Sisteme antiefracție specificekit alarma recomandat primarie
de la
6900 RON

sistem antiefractie cablat distribuit pe o zona mare (companie)

Echipamente premium

Instalare profesională

Proiect tehnic avizat

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.

Asigurăm instalarea rapidă și profesională a sistemelor de antiefracție, pentru a vă oferi siguranța de care aveți nevoie.

Profită acum de ofertele noastre personalizate și protejează-ți casa sau biroul cu sisteme complete de securitate. Nu mai aștepta, contactează-ne astazi pentru a obține o ofertă personalizată, adaptata nevoilor tale. Echipa noastra de tehnicieni profesioniști se va asigura că instalarea sistemelor se face rapid și eficient, astfel încât tu să te poți bucura de un nivel optim de siguranță. Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, ia măsuri pentru protecția ta și a celor dragi. Activăm în județele Caraș-Severin și Timiș, orașele principale cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și altele.Intrebari Frecvente
sisteme de alarma

Instalează un sistem antiefracție cu iSupraveghereTehnologii de detecție avansate


Tehnologiile de detecție antiefracție avansate au evoluat considerabil în ultimii ani, permițând o protecție mai eficientă a proprietăților și afacerilor. Acestea pot include senzori de mișcare, senzori de deschidere uși sau ferestre, detectoare de zgomot sau vibrații, sisteme de alarmă vocală sau prin intermediul unor aplicații pe smartphone, sisteme de alarmă conectate la companii de monitorizare a securității sau la dispeceratele poliției. Toate aceste tehnologii funcționează împreună pentru a oferi o protecție completă împotriva intrușilor și a oricăror amenințări la adresa proprietății sau afacerii dumneavoastră.

Montaj de specialitate


Oferim servicii de montaj de specialitate pentru sistemele noastre de detecție și antiefracție. Echipa noastra de tehnicieni specializați vă asigură că sistemele sunt instalate cu atenție, respectând proiectul tehnic în toate detaliile. Alegând serviciile noastre, puteți avea încredere că afacerea sau proprietatea dumneavoastră va fi protejată de intruși indezirabili.

Elaborare documentație de specialitate


Echipa noastră de ingineri la cerere poate elabora documentația de specialitate necesară pentru obținerea avizului tehnic de specialitate pentru instalarea în legalitate a sistemele de detecție și antiefracție. Acest proces este esențial pentru asigurarea conformității sistemelor cu normele și standardele în vigoare. Avem experiență în elaborarea acestor documentații și ne asigurăm că toate detaliile sunt acoperite pentru a facilita obținerea avizului într-un timp cât mai scurt. De asemenea, suntem pregătiți să răspundem oricaror întrebări sau solicitări suplimentare care ar putea apărea pe parcursul procesului de obținere a avizului.

Colaborăm cu parteneri de top, atât la nivel internațional cât și local, pentru a vă oferi cele mai bune soluții de supraveghere video.

Profitați de toate avantajele oferite de tehnologiile de top ale partenerilor noștri, prin intermediul camerelor noastre video de înaltă rezoluție și fiabilitate.

Alarma DSC Alarma Cerber Roel Sisteme de alarma Paradox Sisteme de alarma Kerui"Soluția oferită de iSupraveghere se potrivește perfect nevoilor mele și bugetul limitat."

Marcel, Reșița"Ceea ce ne-a făcut să apelăm la iSupraveghere a fost serviciul pentru clienți. De la primul apel telefonic până la procesul de instalare, am fost impresionați de cât de eficienti și de amabili au fost cei de la iSupraveghere."

Adi, CaransebesSuntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17