Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

Instalare sisteme de supraveghere

Oferta noastră de instalare a sistemelor de supraveghere video se concentrează pe a vă oferi soluții personalizate, proiectate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale proprietății dumneavoastră. Ne asigurăm că totul este realizat de către tehnicieni profesioniști și autorizați, care sunt întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii și metode de instalare. Ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, astfel încât să vă puteți baza pe sistemul dumneavoastră de supraveghere, pentru a vă proteja proprietatea în mod fiabil și eficient.


Solicitare ofertă !

Îți oferim sistemele de securitate perfecte pentru tine și nevoile tale

Pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de supraveghere, îți recomandăm următoarele kit-uri de sisteme, cu instalare asigurată. Alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul. Este important sa rețineți că tarifele afișate sunt valabile pentru zonele Caraș-Severin, Timiș și localitățile principale din aceste zone.Pachet de bază

Monitorizare perimetrală proprietatekit supraveghere video de baza
de la
3900 RON

sistem supraveghere video cu 4 camere 2K(4MP) de bază pentru acasa

Echipamente incluse

Stocare până la 21 de zile

Instalare inclusă

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.Sistem supraveghere popular

Pachet pentru Acasă

Monitorizare video proprietate


kit supraveghere video recomandat
de la
4900 RON

sistem supraveghere video cu 4 camere 2K+(5MP) premium pentru acasa

Echipamente premium

Stocare până la 21 de zile

Instalare profesională asigurată

Configurare aplicație telefon

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.Pachet pentru Companie

Monitorizare video afacerekit supraveghere video pentru companie
de la
5900 RON

sistem supraveghere video cu 4 camere 4K(8MP) premium pentru firma

Echipamente premium

Funcții inteligente AI

Poriect tehnic

Cere oferta !
sau citeste mai multe.

* Imaginile prezentate sunt cu caracter ilustrativ, produsele oferite pot varia.

Asigurăm instalarea rapidă și profesională a sistemelor de supraveghere video pentru a vă oferi siguranța de care aveți nevoie.

Profită acum de ofertele noastre personalizate și instalează soluții complete de securitate video pentru casa și biroul tău. Cu ajutorul camerelor noastre de înaltă rezoluție și a tehnologiilor de ultimă generație, te poți proteja împotriva oricăror amenințări la adresa proprietății sau afacerii tale. Nu mai aștepta, contactează-ne astăzi pentru a obține o ofertă personalizată! Activam in judetele Caraș-Severin și Timiș, și orașele principale cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și altele.Citeste mai multe ...
camere supraveghere bulet

De ce un sistem iSupraveghere?Utilizăm cele mai noi tehnologii disponibile


Folosim cele mai noi sisteme de camere video, astfel încat să beneficiezi de cele mai avansate camere din punct de vedere tehnic pentru a-ți proteja proprietatea. Acestea sunt capabile să ofere imagini de înaltă calitate și au funcții de ultimă generație pentru a te asigura de siguranța ta și a celor dragi. Sistemele de supraveghere video sunt esențiale pentru a te proteja de orice posibile amenințări, fie că vorbim despre furturi sau incendii.

Instalare perfectă


Echipa noastră de tehnicieni profesioniști se asigură că instalarea sistemelor de supraveghere este perfectă de fiecare dată, indiferent de complexitatea proiectului. Folosim tehnici și echipamente moderne pentru a ne asigura că totul funcționează la standarde înalte și pentru a oferi clienților noștri un nivel de siguranță optimă. De asemenea, ne mandrim cu o rata foarte mică de erori sau probleme după instalarea sistemelor, datorită atenției noastre deosebite la detalii și a experienței noastre în domeniu.

Garanție și Post-garanție


Oferim o garanție de 24 de luni pentru toate produsele noastre, astfel încât să vă puteți bucura de o funcționare fără probleme a sistemului dumneavoastră de supraveghere video. În cazul în care apar probleme după expirarea perioadei de garanție, oferim servicii de post-garanție până la 5 ani, pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de supraveghere rămâne în funcțiune în mod optim. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii posibile pentru clienții noștri, indiferent de momentul în care au fost instalate sistemele lor de supraveghere.

Colaborăm cu parteneri de top, atât la nivel internațional cât și local, pentru a vă oferi cele mai bune soluții de supraveghere video.

Profitați de toate avantajele oferite de tehnologiile de top ale partenerilor noștri, prin intermediul camerelor noastre video de înaltă rezoluție și fiabilitate.

Partener Dahua Partener HikVision Partener Lasting Timisoara Partener ROVISION"Soluția oferită de iSupraveghere se potrivește perfect nevoilor mele și bugetul limitat."

Marcel, Reșița"Ceea ce ne-a făcut să apelăm la iSupraveghere a fost serviciul pentru clienți. De la primul apel telefonic până la procesul de instalare, am fost impresionați de cât de eficienti și de amabili au fost cei de la iSupraveghere."

Adi, CaransebesSuntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17