Call Center

Tel. 0726.701.600
Luni-Vineri 09-17

Întrebări Frecvente

Bine ați venit la secțiunea de întrebări frecvente a companiei iSupraveghere. Acestă secțiune a fost creată pentru a răspunde la cele mai frecvente întrebări pe care le-au avut clienții noștri despre produsele și serviciile noastre de supraveghere video. Dacă aveți o întrebare care nu este adresată aici, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență pentru a primi ajutor suplimentar.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme supraveghere video

Ce tipuri de sisteme de supraveghere video pot fi furnizate de iSupraveghere?
iSupraveghere poate oferi o varietate de sisteme de supraveghere, cum ar fi: sisteme de supraveghere video analogice sau IP, sisteme de supraveghere wireless, sisteme de supraveghere cu infraroșu, sisteme de supraveghere panoramice, sisteme de supraveghere cu rezoluție înaltă, sisteme de supraveghere cu lentile variabile, sisteme de supraveghere cu inteligență artificială, sisteme de supraveghere cu integrare la sisteme de control de acces și alarme, sisteme de supraveghere cu stocare în cloud.Ce componente se regăsesc în pachetul de sistem de supraveghere video, oferit de iSupraveghere?
Pachetul de supraveghere video iSupraveghere include toate componentele esențiale pentru un sistem complet de supraveghere, cum ar fi camerele video, unitatea de inregistrare (fara disk), cablurile de date și alimentare (in limita a 25ml/camera), conectorii, precum și softul de gestionare a sistemului - restul de materiale necesare vor fi achitate separat de catre clientCe costuri suplimentare se adaugă pentru manopera de instalare?
Manopera de instalare este inclusă în costul pachetului de supraveghere video oferit de iSupraveghere, astfel nu sunt costuri suplimentare pentru aceasta.Ce termeni de garanție oferă iSupraveghere pentru produsele și serviciile sale?
iSupraveghere oferă o garanție standard de 24 de luni pentru echipamentele și infrastructura sistemului de supraveghere video furnizat. Cu toate acestea, pot exista costuri suplimentare pentru deplasarea tehnicienilor sau pentru manopera de demontare, remontare sau reconfigurare a echipamentelor, în cazul unor probleme neprevăzute sau care nu sunt acoperite de garanție. Este recomandat să se consulte politica de garanție și să se discute cu un reprezentant al companiei pentru a obține informații mai detaliate și clare despre termenii și condițiile garanției.Ce avantaje am dacă sunt abonat la un pachet de mentenanță oferit de iSupraveghere?
Dacă sunteți abonat la un pachet de mentenanță oferit de iSupraveghere, beneficiați de manoperă și asistență tehnică gratuită. În funcție de caz, acestea pot include servicii de verificare, întreținere, reparare sau înlocuire a echipamentelor, precum și asistență pentru configurare sau rezolvarea problemelor tehnice. Acest lucru asigură că sistemul de supraveghere este întotdeauna în funcțiune optimă, oferind o protecție continuă pentru proprietatea dumneavoastră.Exista servicii de proiectare tehnică pentru sisteme de supraveghere video oferite de iSupraveghere?
Da, iSupraveghere oferă servicii de proiectare tehnică pentru sistemele de supraveghere video. Avem un departament dedicat de proiectare care se ocupă cu elaborarea documentației tehnice necesare pentru avizarea acestor sisteme de către MAI. Acest lucru asigură că sistemele noastre de supraveghere sunt proiectate și instalate în conformitate cu standardele și reglementările aplicabile, oferind o protectie optimă proprietăților clienților noștri.Sisteme atifractie si de alarma
Sisteme antiefracție

Ce tipuri de sisteme antiefracție pot fi furnizate de iSupraveghere?
iSupraveghere poate furniza o varietate de sisteme anti-efracție, cum ar fi: sisteme de alarmă, sisteme de control al accesului, sisteme de detecție efracție la geamuri și uși, sisteme de detecție și avertizare prin senzori de mișcare, sisteme de control acces cu amprentă digitală sau cartelă, sisteme de control acces cu cod pin, sisteme de control acces cu telecomandă, sisteme de control acces cu recunoaștere faciala. Acestea pot fi integrate cu sistemele noastre de supraveghere video pentru a oferi o protectie completă și eficientă proprietăților clienților noștri.Ce componente se regăsesc în pachetul de sistem anti-efracție oferit de iSupraveghere?
Pachetul de sistem anti-efracție oferit de iSupraveghere conține toate componentele de bază necesare pentru a asigura o protecție eficientă împotriva efracțiilor. Acestea pot include, dar nu sunt limitate la: centrala anti-efracție, sirena exterioară, tastatură, senzori de detectare a mișcării, contacte magnetice pentru uși și ferestre, modul de comunicare cu centrala de alarmă prin internet sau GSM, precum și alte componente care pot fi adăugate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale clientului. Aceste componente sunt selectate și adaptate în funcție de nevoile clientului, astfel încat să se obțină un sistem cât mai complet și eficient.Ce costuri suplimentare se adaugă pentru manopera de instalare ?
Prețurile afișate în oferta noastră pentru sistemele anti-efracție includ și manopera de instalare, totuși, exista cazuri în care pot exista costuri suplimentare determinate de lungimea cablurilor sau de zona de montare a detectoarelor, precum și alte costuri suplimentare care ar putea fi necesare pentru a se potrivi nevoilor specifice ale clientului. Aceste costuri suplimentare vor fi discutate și evaluate împreună cu clientul înaintea începerii instalării, astfel încât să se poată oferi un preț final cât mai transparent și corect.Ce termeni de garanție oferă iSupraveghere pentru produsele și serviciile sale?
Pentru sistemele anti-efracție și de control acces oferite de iSupraveghere, termenii de garanție sunt de 24 de luni. Această garanție acoperă defectele de fabricație și funcționarea necorespunzatoare a componentelor, dar nu acoperă daunele cauzate de utilizare necorespunzătoare sau întreținere neadecvată. Este recomandat să se consulte politica de garanție și să se discute cu un reprezentant al companiei pentru a obține informații mai detaliate și clare despre termenii și condițiile garanției pentru sistemele anti-efracție și de control acces.

Suntem o echipă tânără și dedicată care se ocupă de realizarea, implementarea sistemelor de securitate, în special cele de supraveghere video. Avem o experiență extinsă în domeniu și ne adaptăm rapid la noile tehnologii, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Ne străduim să depășim așteptările și să oferim servicii excepționale la fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Ne desfășurăm activitatea în județele Caraș-Severin și Timiș, precum și în orașele importante cum ar fi Timișoara, Lugoj, Herculane, Caransebeș, Reșița și în localitățile învecinate.

Intra in contact cu noi:


office@isupraveghere.ro
0726.701.600

Str. Closca Nr. 12, Caransebes (CS)Program de lucru:
Luni-Vineri 09-17